Je bent nu hier Sightseeing Rotterdam > Voorjaarsvakantie

Voorjaarsvakantie

Heb je voorjaarsvakantie en zoek je een leuk uitje in Rotterdam?

In de voorjaarsvakantie zijn er extra veel tours! Spot de highlights van Rotterdam met een van onze sightseeing mogelijkheden! Ontdek de stad per boot, sightseeingbus, amfibiebus, Segway, step of RIB. Sightseeing Rotterdam laat de toerist kennis maken met de stad en is the way to go; de ideale manier om Rotterdam te verkennen!

Tickets en combideals koop je makkelijk, snel en veilig online. Na het afrekenen met iDeal of creditcard ontvang je de tickets in je mailbox. Deze digitale tickets zijn de toegangskaarten.

Check alle tickets en prijzen hier!
Hop-On Hop-Off

Spot de highlights van Rotterdam in 24 uur met City Sightseeing Rotterdam. Stap zo vaak in en uit de Hop-On Hop-Off bus als je wilt en ontdek alles wat Rotterdam te bieden heeft!

Splashtours

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud!

Pannenkoekenboot

Vaar 75 minuten mee op de Maas waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline van Rotterdam en tijdens de vaart kun je zo veel pannenkoeken eten als je op kunt!

Segway Tour

Beweeg je door Rotterdam op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Erasmusbrug met gemak en maak je kilometers zonder moeite!

RIB varen

Benut de snelheid van de RIB om nog meer te zien van Rotterdam! Tijdens deze experience zie je de highlights van de imposante skyline en maak je kennis met de havens.