Je bent nu hier Sightseeing Rotterdam > Schoolreisje Rotterdam

Schoolreisje Rotterdam

Speciaal voor scholen in het basis en middelbaar onderwijs hebben we verschillende mogelijkheden voor een geslaagd schoolreisje. De activiteiten zijn goed bereikbaar voor touringcars. Mail of bel (010-3020288) ons gerust voor meer informatie of een offerte op maat. Wij denken graag met je mee bij het organiseren en samenstellen van het leukste schoolreisje in Rotterdam.

River Cruise Rotterdam

Tijdens de rondvaart maak je kennis met de beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat. We varen 1 uur langs de imposante skyline en door de grote overslaghavens. Een gids vertelt je over de bijzondere gebouwen, de Maas, de scheepvaart en de havens. Een interessante en leuke tocht!

Schoolreisjestarief: € 8 per persoon
mogelijk vanaf 20 personen

Midget Golfbaan Parkhaven

Kom gezellig een potje midgetgolfen op de 18-holesbaan van Midget Golfbaan Parkhaven, midden in het bruisende Rotterdam, naast het Park en bij de Euromast. Iedere baan is anders en naarmate je van baan naar baan gaat, wordt het moeilijker met leuke obstakels. De Midget Golfbaan is een mooie plek om op schoolreisje te gaan! Voor scholen in het basis en middelbaar onderwijs zijn er speciale tarieven.

Schoolreisjestarief: € 6 per persoon
mogelijk vanaf 20 personen

 

Extra bij te boeken:

  • Ranja                         € 1
  • Zakje chips                € 1
  • Frietje                        € 2
  • Snack                        € 1
  • IJsje                           € 1
  • Lasergame                € 9

Tip: Combineer River Cruise met een potje midgetgolf voor slechts € 14! Start jullie uitje met een informatieve rondvaart op de Maas en loop daarna in slechts 2 minuten naar de Midget Golfbaan voor een potje midgetgolfen.