Je bent nu hier Sightseeing Rotterdam > Rotterdampas

Rotterdampas

Spot de highlights van Rotterdam met City Sightseeing Rotterdam, een sightseeing tour die je zelf in de hand hebt. Stap in en uit de iconische, rode Hop-On Hop-Off bus zo vaak als je wilt in een periode van 24 uur en verken de stad optimaal. Ontdek op je eigen tempo alles wat Rotterdam te bieden heeft!

Met de Hop-On Hop-Off bus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam. City Sightseeing Rotterdam neemt je mee langs de indrukwekkende Markthal, de spraakmakende kubuswoningen, het imposante nieuwe Centraal Station en de Euromast. Hop-On Hop-Off Rotterdam laat je graag kennis maken met de stad.

Om de reservering correct te maken, willen wij u verzoeken om de instructies zorgvuldig door te nemen en uit te voeren. Om u te helpen hierbij, zullen wij een paar aandachtspunten voor u uitlichten.

Belangrijke voorwaarden:

 1. Gebruik uw pasnummer.
 2. De Rotterdampas is geldig van 1 maart 2019 t/m 28 februari 2020 en niet inwisselbaar voor een ticket op een ander moment of voor contanten.
 3. De Rotterdampas kan worden gebruikt voor de Hop-On Hop-Off Bus Tour 24 uur met uitzondering van feestdagen.
 4. Op deze website kunt u onder de knop ‘boek nu’ de exacte vertrekdagen en -tijden bekijken.
 5. De actie is niet geldig i.c.m. arrangementen, combinaties of andere kortingsacties.
 6. Wij vragen u vooraf een ticket op onze site te reserveren om teleurstelling te voorkomen.
 7. De Rotterdampas aanbieding kan alleen online worden verzilverd.
 • Een reservering kan gemaakt worden voor alleen de Hop-On Hop-Off Bus Tour 24 uur (dus niet voor een combinatieticket).
 • Tijdens het reserveren wordt er gevraagd naar de betaalmethode. Hier geeft u aan Unieke code R.
 • Dan verschijnt er een vakje waar u het pasnummer in vult. De reservering kan alleen per pas gemaakt worden. Mocht u voor meerdere personen willen reserveren, plaats dan voor iedere pas apart een reservering met dezelfde reserveringsnaam.
 • Van Sightseeing krijgt u een nieuw ticket, welke u mee neemt naar de opstapplaats.

Heeft u nog vragen of wilt u extra informatie ontvangen, dan vernemen wij dat graag.

Tot snel!