Je bent nu hier Sightseeing Rotterdam > RIB varen Rotterdam

RIB varen Rotterdam

In de Blue Ring Octopus RIB vlieg je met een topsnelheid over de Maas . Spring aan boord en voel de adrenaline! Hou je vast voor de rit van je leven.

Er zijn verschillende vaarten en arrangement. Daag jezelf uit en kies jouw vaarsensatie.

Klik hier voor de verschillende RIB experiences en prijzen!

RIB boot

Rigid Inflatable Boat, een snel, planerend boottype, gekenmerkt door een vast bodemgedeelte, omringd door een luchtgevulde rubberen rand, “tube” geheten.

Bedwing de Maas met Rotjeknor Knallen en verken Rotterdam met hoge snelheid. Tijdens een experience zie je de highlights van het centrum van Rotterdam en maak je kennis met de havens. Het maakt je beeld van Rotterdam compleet. De industriële kant van Rotterdam zie je goed wanneer je met hoge snelheid richting Schiedam vaart. Van Parkhaven tot Koningshaven en van Erasmusbrug tot de Botlek. Van Euromast tot Hotel New York en van SS Rotterdam tot het witte huis.

Schipper

De vaarten zijn onder begeleiding van de ervaren schipper, Frank de Waard. Hij neemt je mee het water op. Je gaat als een raket langs de skyline van Rotterdam.

“Size doesn’t matter when you’re having fun” aldus Frank.

Adres

De RIB boot Blue Ring Octopus is gevestigd aan de Parkhaven 9, 3016 GM, Rotterdam.

Bent u met de auto dan is het navigatieadres wat u aan kunt houden Parkhaven 20. Wanneer u de borden Euromast volgt komt u terecht op de Parkhaven. Recht voor de Euromast en de Parkhaven is een parkeerplaats gelegen.

BOEK JOUW TICKET(S)

Update COVID-19

Helaas zijn we tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer te mogen ontvangen! Gasten met een reservering worden op de hoogte gebracht per e-mail.