Je bent nu hier Sightseeing Rotterdam > Over ons

Over ons

Bezoek je binnenkort Rotterdam? Goed idee: Natuurlijk mag bij een bezoek aan Rotterdam een sightseeing tour niet ontbreken. Spot de highlights van Rotterdam met Sightseeing Rotterdam. Sightseeing Rotterdam is een sightseeing tour in een cabrio bus zoals je ook in grote steden als Parijs, Barcelona en Londen vaak ziet. Stap in bij Sightseeing Rotterdam en ontdek Rotterdam in stijl. Met de cabrio bus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden in Rotterdam.

Sightseeing Rotterdam is een 7-talig audio guided sightseeing tour. Met Sightseeing Rotterdam zie je Rotterdam in vogelvlucht. De sightseeing tour is een tour van ongeveer een uur. Na de tour kun je op de gratis plattegrond je eigen plan maken om de stad verder te verkennen.

Sightseeing Rotterdam neemt je mee langs de indrukwekkende Markthal, de spraakmakende kubuswoningen, het imposante nieuwe Centraal Station, de Euromast en nog veel meer leuke bezienswaardigheden.

Laat je haren wapperen in de wind wanneer je in de cabriobus flaneert door de binnenstad.

Hier kunt u de route en vertrek tijden van de stadstour bekijken

Sightseeing Rotterdam is the way to go. De ideale manier om Rotterdam te verkennen.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de cabriobus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Adres

Sightseeing Rotterdam is gevestigd aan de Parkhaven 9, 3016 GM, Rotterdam

Bent u met de auto dan is het navigatieadres wat u aan kunt houden Parkhaven 20. Wanneer u de borden Euromast volgt komt u terecht op de Parkhaven. Recht voor de Euromast en de Parkhaven is een parkeerplaats gelegen.

Openbaar vervoer (plan uw reis op  RET of 9292)

  • Metro Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzicht. Beide stations zijn gelegen op de rode metro lijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven
  • Tram Met tramlijn 8 kunt u uitstappen bij de halte Dijkzicht/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven

 

Wielders Management

Sightseeing Rotterdam  is èèn van de vele serie attracties dat de organisatie Wielders Management representeert in Rotterdam. Wat alle attracties gemeen hebben is de link met het water. Omdat de ligging van Rotterdam aan de Maas zo uniek is. Omdat de skyline vanaf het water fantastisch is. Omdat varen ontspant en turen over de waterlijn je echt tot rust kan brengen. Omdat de Maas eindeloos veel mogelijkheden tot avontuur en recreatie biedt. Omdat de Maas het hart is van Rotterdam.

De kracht zit in de combinatie. De attracties zijn allen gevestigd op of aan de Parkhaven. Voor leuke arrangementen hoeft onze gast dus nooit ver te reizen.

Wielders Management bestaat uit een sterk team onder leiding van eigenaar Christoffel Wielders. Ondernemen is zijn passie, de Maas zijn thuis en attractiviteit zijn piece-of-cake. Wielders Management is verantwoordelijk voor de exploitatie, het beheer en management , marketing en communicatie, boekingen en sales en administratie van verschillende ondernemingen.

De basis is de authenticiteit in ondernemen. We doen dingen die we leuk vinden en waar we verstand van hebben. Wielders Management kent de Leisure markt goed en heeft een indrukwekkend netwerk van Rotterdam tot Korea.

De attracties in ons beheer zijn zowel eigen ondernemingen als participaties en externe opdrachtgevers. Wielders Management is dus ook inzetbaar voor uw attractie, restaurant of  evenement.