Je bent nu hier Sightseeing Rotterdam > Must-do’s in eigen land

Must-do’s in eigen land

Een leuk en origineel dagje weg of uitje in Nederland? Dit moet je zeker gedaan hebben! We hebben voor jou de leukste activiteiten op een rij gezet.

 • Stap in de amfibiebus voor een rit door de stad en splash daarna het water in! Dit is een ervaring om nooit meer te vergeten. Verken Rotterdam met deze te gekke stadstour. Eerst op het land… en daarna vanaf het water! Leuk voor jong en oud. De echte Rotterdamse gids praat je bij en vertelt je toffe weetjes.
  Splashtours Rotterdam, Parkhaven 9 in Rotterdam
  https://rotterdam.splashtours.nl
 • Ook leuk, de amfibiebus rijdt en vaart sinds kort ook in Amsterdam! Splashtours Amsterdam neemt je mee langs de meest bijzondere plekjes van de stad. De gids vertelt je alle ins en outs. Zet je schrap voor de splash in het Oosterok en houd je camera in de aanslag!
  Splashtours Amsterdam, Bercylaan 1 in Amsterdam
  https://amsterdam.splashtours.nl
 • Dit uitje is echt voor iedereen geschikt, van jong tot oud. Kids, tieners, studenten, jonge gezinnen, opa’s en oma’s, vriendengroepen en ga maar door. Wie kent de Pannenkoekenboot Rotterdam nou niet? Aan de voet van de Euromast stap je op voor een schitterende rondvaart langs de skyline. Rotterdam op z’n mooist! Alleen hier krijg je de kans om zo veel pannenkoeken te eten als je maar wilt. Daarna uitbuiken op het dek en genieten van het uitzicht. Succes gegarandeerd! O ja, voor de kleinste passagiers is er een megagrote ballenbak in het ruim en een ballenbak om erin te roetsjen.
  Pannenkoekenboot Rotterdam, Parkhaven 13 in Rotterdam
  https://rotterdam.pannenkoekenboot.nl
 •  Ook in Nijmegen, mooie keizerstad aan de Waal, vind je een Pannenkoekenboot. Houd je van natuur, maar ben je ook nieuwsgierig naar de nieuwe bruggen en het stadseiland? De Pannenkoekenboot mag niet ontbreken bij een dagje Nijmegen! De kapitein vertelt je graag over de bezienswaardigheden en de kok zorgt voor de versgebakken pannenkoeken. Varen en pannenkoeken eten is een succescombinatie.
  Pannenkoekenboot Nijmegen, Waalkade 100 in Nijmegen
  https://nijmegen.pannenkoekenboot.nl
 • Plan je een bezoek aan onze hoofdstad? Neem dan zeker de gratis veerpont naar Amsterdam-Noord, want ook daar vind je een van de Pannenkoekenboten. Dit schip vaart op het IJ langs de moderne gebouwen, de achterkant van het CS, maar ook de cruiseschepen. Bij een typisch Hollands uitje horen ambachtelijke pannenkoeken. Lekker met spek, of stroop, of allebei. Je garneert de pannenkoeken helemaal naar jouw smaak.
  Pannenkoekenboot Amsterdam, Ms. van Riemdsdijkweg 33 in Amsterdam
  https://amsterdam.pannenkoekenboot.nl
 • Maak kilometers zonder moeite op een Segway. Dit moderne vervoersmiddel moet je eens geprobeerd hebben. De tour start met een handige instructie, zodat je de Segway binnen no-time onder de knie hebt. Even oefenen en dan op pad met de gids! Samen tour je door Rotterdam, bedwing je de Erasmusbrug en stop je zeker even op Kop van Zuid voor een fotomoment.
  Segway Rotterdam, Parkhaven 9 in Rotterdam
  www.segwayrotterdam.nl
 • Zoek je een actieve en uitdagende invulling voor jouw dag? Reserveer dan een battle bij Lasergame Rotterdam. Op het schip de Zwarte Zwaan is een heuse lasergame arena gevestigd. Onder de waterlijn neem je de anderen onder vuur. Er zijn genoeg plekken om te schuilen, maar de winnaar is niet bang om aan te vallen. Ideaal voor gezinnen, vriendengroepen en uitjes met collega’s!
  Lasergame Rotterdam, Parkhaven 9 in Rotterdam
  www.lasergamerotterdam.nl

 • – Vaar langs alle highlights met een live guide: River Cruise Rotterdam
  – Sla je slag op de 18-holes baan: Midget Golfbaan Parkhaven

  Zoek je een geheel verzorgd dagje weg? Kies voor een van de all inclusive pakketten voor een afwisselende en ontspannen dag in Rotterdam. Volledig coronaproof en vol met unieke activiteiten!
  – All inclusive gezinspakket
  – All inclusive duopakket
  – All inclusive budgetpakket

  Goedkope uitjes in eigen land
  Leuk dagje weg in eigen land
  Leuk dagje uit in eigen land
  Leukste uitjes in Nederland
  Wat te doen in Nederland?
  Dagje weg in Nederland
  Dagje weg in eigen land
  Dagje weg met kinderen
  Dagje weg met partner