Je bent nu hier Sightseeing Rotterdam > Vertreklocaties en parkeren

Vertreklocaties en parkeren

Hop-On Hop-Off City Sightseeing Rotterdam

  • Halte 1: Centraal Station
  • Halte 2: Museum Park: De bus stopt voor de deur van het Bilderberg Parkhotel, Westersingel 70, 3015 LB Rotterdam
  • Halte 3: Erasmusbrug / Spido: Op het Willemsplein naast de Spido komt de bus te staan, Willemsplein 85, 3016 DR Rotterdam
  • Halte 4: Euromast: De parkeerplaats tegenover Café Ech Wel, Parkkade 27, 3016 GN Rotterdam
  • Halte 5: Kop van Zuid / Cruise Terminal
  • Halte 6: Markthal

Splashtours, Segway Rotterdam en Pannenkoekenboot Rotterdam

De Splashtour, Segway Tour en Pannenkoekenboot vertrekken vanaf de Parkhaven, tegenover de Euromast (navigatie-adres: Parkhaven 20). Zorg dat je 15 minuten voor aanvang aanwezig bent!

Algemeen

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. De Parkhaven is een locatie met veel attracties die zeer de moeite van het bezoeken waard zijn. De Parkhaven is tevens ook de vertrek locatie van Splashtours. Het navigatieadres wat u aan kunt houden is Parkhaven 20. Wanneer u de borden Euromast volgt komt u terecht op de Parkhaven. Recht voor de Euromast en de Parkhaven is een parkeerplaats gelegen.

In Rotterdam vinden zich regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Hierdoor kunt u extra reistijd oplopen. Wij raden u daarom aan uw reis goed van tevoren te plannen.

Openbaar vervoer (plan uw reis op RET of 9292)
  • Metro Neem de metro naar station Coolhaven of Dijkzicht. Beide stations zijn gelegen op de rode metro lijn (lijn A, B of C). Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de Parkhaven
  • Tram Met tramlijn 8 kunt u uitstappen bij de halte Dijkzicht/Euromast. Vanaf dit punt is het 5 minuten lopen naar de Parkhaven
Betaald parkeren (plan uw reis met de ANWB routeplanner)

Het parkeerkaartje onder de voorruit is verleden tijd: u voert uw kenteken in op een parkeerautomaat en betaalt. Betalingen zijn mogelijk met PIN-pas of creditcard. Naast de parkeerautomaten is 06-parkeren ook in Rotterdam mogelijk.

Op de gehele Parkhaven bevindt zich slechts één betaalautomaat. De wachttijd kan op drukke momenten oplopen tot 30 minuten. Mocht u een smartphone of tablet met internetverbinding bij de hand hebben, dan raden wij aan om gebruik te maken van de Parkmobile-app, heel simpel en snel parkeren. Restaurant De Zwarte Zwaan biedt ook parkeerservice aan, dus loop daar gerust naar binnen om uw auto aan te melden, zodat u niet buiten in de rij hoeft te staan.

In Rotterdam vinden regelmatig wegwerkzaamheden plaats. Hierdoor kunt u extra reistijd oplopen. Wij raden u daarom aan uw reis goed van tevoren te plannen met bijvoorbeeld de ANWB routeplanner.

Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie. De tunnel blijft van zuid naar noord wel open.

Houd u rekening met extra reistijd.

Kijk voor meer informatie over de afsluiting van de Maastunnel en de bereikbaarheid van Rotterdam op Maastunnel.nl

BOEK JOUW TICKET(S)

Update COVID-19

We hebben de nodige maatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier kunt genieten van de activiteit.