Je bent nu hier Sightseeing Rotterdam > Groepen

Groepen

Heb je binnenkort een leuk groepsuitje? Sightseeing Rotterdam is jouw partij voor een origineel en uniek groepsuitje in Rotterdam! Enjoy Rotterdam met uw bedrijfsfeest, familiefeest, vrijgezellenfeest, gezin of vriendengroep.

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Bij Sightseeing Rotterdam is meer mogelijk. Sightseeing Rotterdam is onderdeel van een serie attracties. Combineren doe je dus makkelijk en flexibel. Elk arrangement is uit te breiden met een attractie naar keuze of een versnapering bij Restaurant De Zwarte Zwaan.

Combineren

Maak jouw groepsuitje compleet met tal van combinaties en arrangementen. Bij restaurant De Zwarte Zwaan combineer je het groepsuitje met een lunch, diner of koffie met gebak. Een aantal voorbeelden van combinaties vind je bij de combideals, maar er is nog veel meer mogelijk! Vraag ons gerust naar alle opties.

Exclusief gebruik

Onze attracties kunnen exclusief afgehuurd worden, zodat je een exclusieve sightseeing tour door Rotterdam maakt met jouw gasten!

Meer informatie

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@sightseeingrotterdam.nl. Wij denken graag met mee bij het organiseren en samenstellen van het leukste groepsuitje in Rotterdam met Sightseeing Rotterdam. Of bel gerust met 010-302 02 88

Kijk ook eens op www.zwartezwaanevents.nl voor nog meer wateravontuur! Zwarte Zwaan  Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor uitjes. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget.

BOEK JOUW TICKET(S)

Update COVID-19

We hebben de nodige maatregelen getroffen, zodat je op een veilige manier kunt genieten van de activiteit.