Je bent nu hier Sightseeing Rotterdam > Groepen

Groepen

Op zoek naar een leuk groepsuitje in Rotterdam?

Organiseer je een groepsuitje in Rotterdam voor collega’s, familie, vrienden of personeel? Sightseeing Rotterdam is jouw partij voor een origineel en uniek groepsuitje in Rotterdam! We denken graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Bij Sightseeing Rotterdam is meer mogelijk. Sightseeing Rotterdam vertegenwoordigt een serie attracties. Combineren doe je dus makkelijk en flexibel. Elk arrangement is uit te breiden met een attractie naar keuze of een versnapering bij Restaurant De Zwarte Zwaan.

VRAAG EEN OFFERTE AAN


Dineren

Schuif aan bij De Zwarte Zwaan voor een heerlijk 3-gangenkeuzemenu. Kies uit verschillende voor-, hoofd- en nagerechten en geniet samen van het mooie uitzicht op de Maas. Dat is pas ontspannen dineren! Het 3-gangenkeuzediner is mogelijk voor groepen vanaf 30 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar). Check hier de menukaart.

€ 44,50 per persoon 

DOE EEN AANVRAAG


Borrelen

Borrelen bij De Zwarte Zwaan is altijd gezellig. De atmosfeer zorgt voor een ontspannen gevoel. Er is ruimte om te hangen, te zitten, te turen en te praten. De hapjes zijn goed en met zorg gemaakt. De bediening staat klaar en geniet mee van de gezellige sfeer. De glazen zijn vol en de drank vloeit rijk. Het borrelarrangement is mogelijk voor groepen vanaf 50 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar) en warme en koude borrelhapjes gedurende 2 uur.

€ 22,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Lunchen

Schuif aan met jouw groep voor een heerlijke lunch. Het lunchmenu bestaat uit onbeperkt koffie en thee, melk en één glas jus d’orange. Een buffet met verse soep, harde en zachte broodjes en een krentenbol die kunnen worden belegd met gesorteerd hartig beleg, zoet beleg, een kroket en boter. De lunch wordt afgesloten met een fruitschaal. Het lunchmenu is mogelijk voor groepen vanaf 50 personen.

€ 14,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Onbeperkt BBQ

We steken de barbecue aan! Het terras van de Midget Golfbaan is ideaal voor een overheerlijke barbecue voor jouw groep. Op de Green Egg wordt vlees, kip en vis voor je bereid en daarnaast is er stokbrood met kruidenboter, salades, groenten en natuurlijk verschillende sausjes. Er is voor ieder wat wils! Of je nu met familie, vrienden of collega’s bent, onbeperkt barbecueën is ontspannen genieten! Het BBQ-arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 20 personen en inclusief onbeperkt drankjes (Hollandse bar).

€ 42,50 per persoon

DOE EEN AANVRAAG


Bekijk nog meer originele groepsuitjes bij Zwarte Zwaan Events!