Stadion Feijenoord & Sightseeing

Prijzen

Per volwassene

Online via De Kuip €23,50 Normaal €13,50 +€17,50 = 31,00 Je bespaart dus €7,50

Per kind (5 t/m 15 jaar)

Online via De Kuip €15,00 Normaal €9,50 + €12,50 = €22,00 Je bespaart dus €7,00

Boek nu online

Een bezoek aan Rotterdam is niet compleet als je niet alle hoogtepunten van de stad hebt gezien en nog belangrijker, als je De Kuip niet hebt betreden. Alle belangrijke en bijzondere bezienswaardigheden van Rotterdam worden samengebracht in het De Kuip & Sightseeing-arrangement.

Je bezoek begint natuurlijk in De Kuip, hier vertelt onze enthousiaste gids je alles over Feyenoord en De Kuip terwijl je de meest bijzondere plekken van het stadion bezoekt. Voel dezelfde spanning als een Feyenoord-speler wanneer je in de spelerstunnel staat, ruikt het gras van het beste veld van Nederland en sta in het Feyenoord Museum oog in oog met de belangrijkste prijzen uit de clubhistorie.

Nadat je in De Kuip je voucher voor de Sightseeing Rotterdam hebt ontvangen, start je ontdekkingstocht door de Rotterdamse binnenstad. Tijdens een Sightseeing tour van circa 75 minuten kom je alles te weten over de meest bijzondere plekken en architectuur van Rotterdam. De sightseeing tour wordt in verschillende talen aangeboden.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Sightseeing Rotterdam, klik hier!
Dit arrangement bestaat uit;
  • 75 minuten Sightseeing in een cabriobus
  • 90 minuten rondleiding door De Kuip
Voorwaarden:
  • Alleen verkoop via De Kuip
  • Voor informatie over de rondleiding in De Kuip, klik hier
  • De reservering bij Sightseeing Rotterdam wordt gedaan door De Kuip.
  • Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis bij de rondleiding in De Kuip en Sightseeing Rotterdam en kunnen bij de ouders op schoot zitten.
  • Vervoer tussen beide activiteiten is niet inbegrepen en op eigen gelegenheid.
Feijenoord Stadion De Kuip

Heb je altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij Feyenoord en De Kuip? Tijdens de Stadiontour laat één van onze enthousiaste gidsen je in negentig minuten de meest bijzondere plekken van De Kuip zien. Je voelt dezelfde spanning als een Feyenoord-speler wanneer je in de spelerstunnel staat, ruikt het gras van het beste veld van Nederland en neemt in het perscentrum plaats op de stoel van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst.

De bus

Laat je haren wapperen in de wind wanneer je in de cabriobus flaneert door de binnenstad. Hou je zonnebril stevig vast tijdens het rijden over de Erasmusbrug en de Willemsbrug.

Is het iets minder lekker weer? Geen probleem! Wij doen het dak voor je dicht en de cabrio bus verandert in een panorama bus. Door het glazen dak mis je niks van onze imposante stad.

Audio guide

Onze bus heeft een ruime keuze uit talen om in te stellen bij de audio guide.
Zo kan je kiezen uit Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en zelfs het mooie Rotterdams!

Met andere woorden, voor ieder wat wils en je weet 100% zeker dat je niks mist!

Route

De route van Sightseeing Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk dan op de pagina Sightseeing Route

Combineren

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de sightseeing tour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De vertrek locatie van Sightseeing Rotterdam en Splashtours is Parkhaven 9 tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). De tours zullen starten en eindigen voor de deur van restaurant De Zwarte Zwaan.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug