Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Splashtours & 3-gangenmenu

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 50,50 Online weekend € 52,50

Kinderen 0 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 26,00 Online weekend € 27,50

Boek nu online

Na de Splashtour trek gekregen? Na de tour schuif je daarom aan bij restaurant De Zwarte Zwaan waar je heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten kunt kiezen van het 3-gangenkeuzemenu. Voor ieder wat wils! Geniet in het gezellige restaurant met een spectaculair uitzicht op de Maas. De start- en eindlocatie van Splashtours is bij Restaurant De Zwarte Zwaan, super gemakkelijk dus!

Dit combiticket bestaat uit:
  • Splashtour van 1 uur
  • 3-gangenkeuzemenu

Check het 3-gangenkeuzemenu hier.

Voorwaarden:
  • Beide activiteiten zijn op dezelfde dag.
  • De drankjes tijdens het diner zijn exclusief. Je kunt de drankjes afkopen voor € 13 per volwassene en € 9,50 per kind gedurende 2 uur.
  • Je kunt na de Splashtour direct naar het restaurant gaan voor het 3-gangenkeuzemenu. Mocht je op een ander tijdstip willen dineren, laat ons dit dan weten per e-mail info@splashtours.nl of per telefoon 010-436 94 91.
Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken, waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatietickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.