Sightseeing Rotterdam

Prijzen

Per volwassene

Online €15,75 Normaal €17,50 Je bespaart dus €1,75

Kinderen 4 t/m 11 jaar

Online €11,25 Normaal €12,50 Je bespaart dus €1,25

Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis bij Sightseeing Rotterdam en kunnen bij de ouders op schoot zitten

Boek nu online

Spot de highlights van Rotterdam met Sightseeing Rotterdam, een sightseeing tour in een cabriobus! Stap in bij Sightseeing Rotterdam en ontdek Rotterdam in stijl.

De tour

Met de cabriobus rij je langs de hoogtepunten en belangrijkste bezienswaardigheden van Rotterdam. Voel je vrij in de cabriobus! Sightseeing Rotterdam neemt je mee langs de indrukwekkende Markthal, de spraakmakende kubuswoningen, het imposante nieuwe Centraal Station en de Euromast. Met Sightseeing Rotterdam zie je niet alleen de skyline van Rotterdam maar ben je er onderdeel van. Sightseeing Rotterdam laat de toerist graag kennis maken met de stad.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Sightseeing Rotterdam, klik hier!
Dit arrangement bestaat uit:
  • 75 minuten Sightseeing in een cabriobus
  • Audio talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Rotterdams
De bus

Laat je haren wapperen in de wind wanneer je in de cabriobus flaneert door de binnenstad. Hou je zonnebril stevig vast tijdens het rijden over de Erasmusbrug en de Willemsbrug.

Is het iets minder lekker weer? Geen probleem! Wij doen het dak voor je dicht en de cabrio bus verandert in een panorama bus. Door het glazen dak mis je niks van onze imposante stad.

Audio guide

Onze bus heeft een ruime keuze uit talen om in te stellen bij de audio guide.
Zo kan je kiezen uit Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en zelfs het mooie Rotterdams!

Met andere woorden, voor ieder wat wils en je weet 100% zeker dat je niks mist!

Route

De route van Sightseeing Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk dan op de pagina Sightseeing Route

Combineren

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de sightseeing tour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De vertrek locatie van Sightseeing Rotterdam is Parkhaven 9 tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20).
De tour zal starten en eindigen voor de deur van restaurant De Zwarte Zwaan.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek nu online


Indien je met minder dan 20 personen bent en wenst per factuur te betalen, zullen wij €5,85 administratiekosten in rekening brengen.

Boek nu

Afsluiting Maastunnel

Vanaf 3 juli 2017 tot de zomer van 2019 gaat de Maastunnel van noord naar zuid dicht. De Maastunnel is inmiddels 75 jaar en toe aan een grondige renovatie.

Voor meer informatie over de bereikbaarheid van Rotterdam, kijk op www.maastunnel.nl

Cadeaubonnen

Sightseeing Rotterdam cadeau doen? Dan ben je op het goede adres!

Bestel hier

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor de e-mail nieuwsbrief:

Nieuwsbrief

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug