Segway voor groepen

Prijzen

Per persoon

Erasmusbrugtour €47,50

Optioneel

Transportkosten €181,50

Segway tour start vanaf 4 personen

Segway Rotterdam is geschikt vanaf 16 jaar. Prijzen zijn inclusief 6% btw. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Voor groepsaanvragen verwijzen wij graag naar info@segwayrotterdam.nl

Vraag een offerte

Een Segway Sightseeing Tour past in elk groepsuitje. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest, vriendengroep of gezin. Segway Rotterdam denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Aantal personen

Wij hebben 40 Segway’s in Rotterdam staan en meerdere begeleiders beschikbaar. Dat betekent dat een groep van 36 personen, verdeeld over 4 begeleiders, tegelijk op pad kan gaan.

In verband met de veiligheid en het verkeer gaan er per begeleider ongeveer 9 Segway’ers mee.

Voor grotere groepen is het mogelijk om extra Segway’s in te huren of om de groep te splitsen en een roulatie schema op te stellen.

Route en talen

Segway Rotterdam heeft verschillende tours ontwikkeld. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf met plannen te komen. Wij denken graag mee.

Onze tours starten en eindigen op de Parkhaven. Indien je wenst dat de tour ergens anders start en/of eindigt, dan is dat uiteraard mogelijk. Hiervoor worden echter wel transportkosten berekend.

De Segway tour is beschikbaar in de talen Nederlands, Engels en Duits

Combineren

Voor groepen hebben wij verschillende combinaties of de Segway Workshop.

Het groepsuitje met Segway Rotterdam is uit te breiden met tal van combinaties en arrangementen. Lunch, diner, rumproeverij of koffie met gebak wordt aangeboden met restaurant de Zwarte Zwaan. Gelegen direct naast het vertrekpunt van Segway Rotterdam aan de Parkhaven. Daarnaast heeft Segway Rotterdam arrangementen en combinaties met de leukste attracties in Rotterdam.

Meer informatie

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@segwayrotterdam.nl Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw groepsuitje in Rotterdam. Bel gerust met 010-436 04 25.

Kijk ook eens op www.zwartezwaanevents.nl voor nog meer wateravontuur! Zwarte Zwaan  Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor uitjes. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget.

Vraag een offerte


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug