Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Segway Tour

Prijzen

Volwassenen:

Erasmusbrug Tour € 47,50 Actie: online incl. €10 korting! € 37,50 Markthal Tour € 47,50 Actie: online incl. €10 korting! € 37,50 Delfshaven Tour €47,50 Actie: online incl. €10 korting! €37,50

Segwayen is geschikt vanaf 16 jaar. De tour start vanaf 4 personen.

Boek nu online

Met een Segway door de stad wordt sightseeing dynamisch en ontspannen

Beweeg je door Rotterdam op een Segway. Met dit unieke vervoersmiddel bedwing je de Erasmusbrug met gemak en maak je kilometers zonder moeite. Vind je balans en word één met je omgeving. Onthaast en geniet van de prachtige skyline van Rotterdam.

De tour

Een ervaren gids neemt je, na een handige instructie, mee op pad. Je toert langs de must sees van Rotterdam op  een bijzonder vervoersmiddel.  Geen brug is meer te hoog en geen kade te lang. Een unieke ervaring voor groepen, toeristen en voor jou!

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Segway Rotterdam, klik hier!

Duur: 75 minuten (inclusief instructie)
Dag(en): Dagelijks

Wil je meer zien van Rotterdam? Of wil je specifiek de Markthal zien en in? Dat kan! Segway Rotterdam verzorgt verschillende tours door de stad. Kijk voor meer informatie op www.segwayrotterdam.nl

Route en talen

De route van Segway Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Segway

De Segway tour is beschikbaar in de talen Nederlands, Engels en Duits

Combineren

De Erasmusbrugtour is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Erasmusbrugtour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie, tijden en parkeren

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

BOEK JOUW TICKET(S)

Update COVID-19

Helaas is een aantal van onze attracties tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer Rotterdam te kunnen laten zien met onze sightseeing activiteiten!