Rondje Rotterdam met Roel

Prijzen

Per tour

Rondje Rotterdam €495,-

De prijzen zijn inclusief BTW en Roel Pot als gids

Reserveer hier

Rotterdam: Prachtige stad. Mooie skyline, enorm opgeknapt sinds 1940 en je kan er winkelen tot je erbij neervalt in de koopgoot. Rotterdam staat bekend om haar architectuur, bruggen en tja, Rotterdammers. Een leuk volkje met een compleet eigen taal en bijnamen voor vrijwel álles. Wij snappen dat je ze niet altijd even goed begrijpt. Daarom fleuren wij jouw familie uitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest op met een spoedcursusje Rotterdams in de bus!

Cursus Plat Rotterdams

De tour

Stap in onze cabrio bus en leer Rotterdam kennen. We rijden niet alleen langs de bekende en onbekende plekken, maar tijdens de tour krijg je ook een spoed cursus Rotterdams spreken van Roel Pot, bekend van de NS reclame en het inspreken van de plat Rotterdamse audio guide.

Rotterdams leren volgens Roel Pot: “Eigenlijk ken het niet ff snel Rotturdams leren spreken. Daarvoor mot je hier wonen. En je mot geen kapsones hebben in Rotturdam en je bent nergens voor; altijd tegen. Ik ken je wel leren verstaanbaar maken in onze stad. Zodat ze je niet gelijk op je muil pompen als ie hier wat vraagt..

Bij dit arrangement is het volgende van belang;
 • Voor de datum en het tijdstip kan op basis van beschikbaarheid worden afgeweken van het reguliere tour schema
 • Voor een up to date overzicht van de reguliere vertrektijden en dagen, klik hier
 • De tour duurt ongeveer 90 minuten
 • Halverwege de tour zal worden gestopt voor een drankje in een echt Rotterdamse zaak
 • Maximale capaciteit 21 personen
 • Er is een mogelijkheid voor catering aan boord
Maatwerk

Het team van Sightseeing Rotterdam houdt van het leveren van maatwerk. Wij zijn thuis in Rotterdam en hebben service, gastvrijheid en kwaliteit hoog staan.

Maatwerk is ook mogelijk voor een programma in de bus. Bijvoorbeeld een gids op maat of catering in de bus. Ook op de route en opstapplaats bieden wij maatwerk. Omdat Sightseeing Rotterdam samenwerkt met heel veel partners in Rotterdam en omstreken denken wij ook graag mee met een aanvullend programma dat aansluit op uw wensen.

Opstapplaatsen exclusieve tour

De bus is exclusief af te huren voor groepen tot maximaal 21 personen. De standaard op- en afstapplaats is op de Parkhaven, tegenover restaurant De Zwarte Zwaan en Lasergame Rotterdam. Bij een exclusieve afhuur zijn er een aantal alternatieve opstapplaatsen mogelijk, namelijk;

 • Willemsplein
 • Maritiem Museum
 • Bushalte bij De ss Rotterdam (Katendrecht)
 • De Machinist
 • Hotel New York
Combineren

Sightseeing Rotterdam is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Sightseeing Rotterdam wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Tegenover de standaard opstapplaats van Sightseeing Rotterdam is restaurant De Zwarte Zwaan gelegen in de Parkhaven. Dit is een gezellig restaurant welke bijzonder geschikt is voor groepen. Voor meer informatie over dit restaurant kunt u terecht op www.zwartezwaanrotterdam.nl of u kunt contact met ons opnemen via info@sightseeingrotterdam.nl of 010-302 02 88.

Reserveer hier


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug