RIB varen

Prijzen

Private tour

Rotjeknor Knallen L incl. gids €450,-

Voor een rit Rottjeknor Knallen moet je minimaal 14 jaar zijn.

Offerte aanvragen

Wil je RIB varen optimaal benutten? Kies dan voor het meenemen van een gids op de RIB. De gids vertelt tijdens de sensationele tocht alles over de highlights van Rotterdam, de havens en de geschiedenis. De indrukken die je tijdens deze experience opdoet beklijven beter met een inspirerend verhaal van een ervaren gids.

Leer meer over de historische achtergrond van Hotel New York en de oude pakhuizen langs de Jobshaven. Bekijk de hoogste vooroorlogse wolkenkrabber ‘het witte huis’. Bekijk de hedendaagse wolkenkrabbers en vaar met hoge snelheid richting het Botlekgebied. Maak kennis met de industriële kant van Rotterdam.

De tour

Bedwing de Maas met Rotjeknor Knallen en verken Rotterdam met hoge snelheid. Tijdens een experience zie je de highlights van het centrum van Rotterdam en maak je kennis met de havens. Het maakt je beeld van Rotterdam compleet. De industriële kant van Rotterdam zie je goed wanneer je met hoge snelheid richting Schiedam vaart. Van Parkhaven tot Koningshaven en van Erasmusbrug tot de Botlek. Van Euromast tot Hotel New York en van SS Rotterdam tot het witte huis.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Rotjeknor Knallen, klik hier!

Maatwerk

Ons team houdt van het leveren van maatwerk. Wij zijn thuis in Rotterdam en hebben service, gastvrijheid en kwaliteit hoog staan.

Maatwerk is ook mogelijk voor een programma voor, tijdens of na het RIB varen. Bijvoorbeeld een gids tijdens het varen of een afsluitend diner. Ook op de route en opstapplaats bieden wij maatwerk. Omdat wij samenwerken met veel partners in Rotterdam en omstreken denken wij graag mee met een aanvullend programma dat aansluit op uw wensen.

Belangrijk: Voordat je aan boord stapt dien je het vrijwaringsformulier te lezen en te ondertekenen.
Combineren

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de RIB vaart wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven.

Naast de standaard opstapplaats van de vaarsensatie is restaurant De Zwarte Zwaan gelegen in de Parkhaven. Dit is een gezellig restaurant welke bijzonder geschikt is voor groepen. Voor meer informatie over dit restaurant kunt u terecht op www.zwartezwaanrotterdam.nl of u kunt contact met ons opnemen via info@sightseeingrotterdam.nl of 010-302 02 88.

Offerte aanvragen


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug