Kies uit de volgende producten voor meer informatie, prijzen en direct boeken:

Pannenkoekenboot

Prijzen

Volwassenen:

Online € 19,50

Kinderen van 3 t/m 11 jaar:

Online € 14,50

Indien je de tickets aan boord afrekent, betaal je € 2 p.p. extra. De drankjes zijn exclusief.

Boek nu online

  • Rondvaart van 1 uur
  • Onbeperkt pannenkoeken eten

  We varen door de Rotterdamse wateren waar je een prachtig uitzicht hebt over de imposante skyline. De beroemde en gedurfde architectuur waar Rotterdam wereldwijd om bekend staat, is vanaf het water niet te missen! De rondvaart duurt deze zomer 60 minuten i.p.v. 75 minuten i.v.m. de coronamaatregelen.

  In een ongedwongen sfeer geniet je onbeperkt van versgebakken spek-, kaas-, appel- en naturel pannenkoeken. Ook is er poedersuiker en stroop om de pannenkoeken mee te versieren. Twijfelen hoeft niet, want de volgende ronde kies je gewoon weer een andere pannenkoek! Het record staat op 15, hoeveel pannenkoeken kun jij op?

  BOEK TICKETS VOOR BINNEN

  BOEK TICKETS VOOR BUITEN

  Er zijn maximaal 90 plaatsen binnen en maximaal 30 plaatsen buiten op het overdekte terras. Kies vooraf of je een tafel binnen of buiten wilt reserveren. Houd rekening met de weersomstandigheden, want tafels kunnen later niet meer gewisseld worden.

Vertreklocatie:

De opstapplaats van Pannenkoekenboot Rotterdam is Parkhaven tegenover de Euromast. Er is voldoende parkeergelegenheid op de Parkhaven en ook met het openbaar vervoer is de Parkhaven goed bereikbaar. Meer informatie over de bereikbaarheid vind je op de pagina Vertreklocatie & Parkeren.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

BOEK JOUW TICKET(S)

Update COVID-19

Helaas is een aantal van onze attracties tijdelijk gesloten vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. We hopen je snel weer Rotterdam te kunnen laten zien met onze sightseeing activiteiten!