Miniworld & Sightseeing

Prijzen

Per volwassene

Online €23,00 Normaal €17,50 + €11,70 = €29,20 Je bespaart dus €6,20

Per kind (4 t/m 11 jaar)

Online €14,45 Normaal €7,70 + €12,50 = €20,20 Je bespaart dus €5,75

Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis bij Sightseeing Rotterdam en kunnen bij de ouders op schoot zitten

Boek nu online

Alle highlights van Rotterdam kan je ontdekken in de combinatie van Miniworld Rotterdam met Sightseeing Rotterdam. Een tour in een cabriobus zoals je ook in grote steden als Parijs, Barcelona en Londen ziet. Zo kan je vele highlights in miniatuur combineren met vele highlights in het echt.

Miniworld Rotterdam is een hele leuke attractie voor jong en oud. Je stapt bij Miniworld Rotterdam binnen in een miniatuurversie van Rotterdam. Overal door de stad rijden treinen. Er is dus veel te zien. Miniworld Rotterdam is bruisend en in beweging. Kinderen kijken hier hun ogen uit maar ook volwassenen raken niet uitgekeken. Niet alleen zijn de treinen in beweging maar bij Miniworld Rotterdam komt de hele stad tot leven en zie je de stad bij dag en nacht.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van Sightseeing Rotterdam, klik hier!
Dit arrangement bestaat uit;
  • 75 minuten Sightseeing in een cabriobus
  • Ticket voor miniworld Rotterdam
 Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Sightseeing tour
  • Alleen verkoop via Sightseeing Rotterdam online ticketsysteem
  • Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis bij Miniworld Rotterdam
  • Vervoer van en naar Miniworld Rotterdam is op eigen gelegenheid
  • Geen reservering bij Miniworld Rotterdam nodig
  • Let op! Check hier de openingstijden van Miniworld Rotterdam
Miniworld Rotterdam

Er wacht een hele wereld op jou! Kom en ga op ontdekkingsreis in Miniworld Rotterdam. Er is voor iedereen wat te beleven! In de grootste miniatuurwereld van de Benelux maken de mini-bewoners van alles mee. Ze werken, wonen, reizen en onderweg beleven ze allerlei avonturen. Zo duurt een dag in Miniworld Rotterdam maar 24 minuten. Voor je het weet wordt het nacht en fonkelen duizenden lampjes in het donker. En als de dag weer aanbreekt, ontwaken de ruim 27000 bewoners en komt de wereld weer tot leven. Overal snellen treinen naar hun bestemming, vrachtwagens brengen hun lading naar de grootste miniatuurhaven van Europa… alles lijkt in beweging.

De bus

Laat je haren wapperen in de wind wanneer je in de cabriobus flaneert door de binnenstad. Hou je zonnebril stevig vast tijdens het rijden over de Erasmusbrug en de Willemsbrug.

Is het iets minder lekker weer? Geen probleem! Wij doen het dak voor u dicht en de cabrio bus verandert in een panorama bus. Door het glazen dak mis je niks van onze imposante stad.

Audio guide

Onze bus heeft een ruime keuze uit talen om in te stellen bij de audio guide.
Zo kunt u kiezen uit Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en zelfs het mooie Rotterdams!

Met andere woorden, voor ieder wat wils en u weet 100% zeker dat u niks mist!

Route

De routes van Sightseeing Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Sightseeing Route

Duur: 75 minuten
Audio talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Rotterdams

Combineren

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de sightseeing tour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De vertrek locatie van Sightseeing Rotterdam en Splastours is Parkhaven 9 tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de tour starten en eindigen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug