Hop-On Hop-Off & Splashtours

Prijzen

Volwassenen:

Online doordeweeks € 45,00 Online weekend € 47,00

Kinderen 4 t/m 11 jaar:

Online doordeweeks € 27,50 Online weekend € 29,00

Voor kinderen t/m 3 jaar betaal je geen ticket en zij zitten op schoot. Voor Splashtours dien je voor kinderen t/m 3 jaar wel een ticket apart te kopen.

Boek nu online

Krijg je geen genoeg van Sightseeing Rotterdam? Kies dan voor de combinatie Hop-On Hop-Off met Splashtours. Twee sightseeing tours, maar dan net even anders!

Met Splashtours zie je ook de andere kant van de stad. Niet alleen ga je door de Maastunnel naar Rotterdam Zuid, maar je ziet Rotterdam ook vanaf het water! Een tour met deze amfibiebus is een unieke beleving en maakt de Sightseeing van Rotterdam compleet. Splashtours vertrekt vanaf de Parkhaven voor een leuke rondrit door Rotterdam. Dan maakt de amfibiebus een enorme ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De tour gaat verder over de Maas voor een rondvaart langs de spectaculaire skyline van de stad! De tour eindigt op het land op de Parkhaven. Een citytour met Splashtours Rotterdam duurt 60 minuten.

Dus wil je Rotterdam van alle kanten zien? Combineer dan een tour met City Sightseeing Rotterdam en Splashtours. Variatie gegarandeerd!

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van de Hop-On Hop-Off bus tour, klik hier!
Dit arrangement bestaat uit;
  • 24 uur Hop-On Hop-Off
  • 60 minuten stadstour in de Splashbus
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van deHop-On Hop-Off bus tour
  • Alleen verkoop via City Sightseeing Rotterdam online ticketsysteem
  • Voor informatie over de vertrektijden van Splashtours, klik hier
  • De reservering bij Splashtours wordt gedaan door City Sightseeing Rotterdam. Per e-mail wordt er een tweede e-ticket verzonden voor Splashtours.
  • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis bij City Sightseeing Rotterdam en kunnen bij de ouders op schoot zitten. Voor kinderen t/m 3 jaar dient er voor Splashtours een aparte reservering gemaakt te worden via www.splashtours.nl
Splashtours

De skyline van Rotterdam zou niet meer compleet zijn zonder knalgele Splashbus. Of je hem nu ziet rijden of varen op de Maas: Splashtours is thuis in Rotterdam. Voor de Rotterdammers is het plaatje van een varende bus al vertrouwd geworden. De vele toeristen en dagjesmensen blijven hun ogen echter uitkijken wanneer ze de amfibiebus zien passeren. Passagiers van Splashtours zijn razend enthousiast. De Splashtour is populair. Direct vanaf de start werd er volop geboekt en nog steeds vertrekt Splashtours elke rit weer met een volle bus. Rotterdam staat er gekleurd op.

www.splashtours.nl

De bus

Spring aan boord van de wereldberoemde rode City Sightseeing-bussen en ervaar een panoramisch uitzicht op de grootste architectonische stad van Nederland.

Audio guide

Onze bus heeft een ruime keuze uit talen om in te stellen bij de audio guide.
Zo kan je kiezen uit Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Met andere woorden, voor ieder wat wils en je weet 100% zeker dat je niks mist!

Route

Met 6 gunstig gelegen haltes brengt de Hop-On Hop-Off bus je naar alle essentiele bezienswaardigheden waar je kunt in en uitstappen en op eigen tempo kunt verkennen. Voor meer informatie over de route, kijk dan op de pagina Hop-On Hop-Off Route

Combineren

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de sightseeing tour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De vertrek locatie van Splashtours is Parkhaven 9 tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). De tours zullen starten en eindigen voor de deur van restaurant De Zwarte Zwaan. Bij bus stop 3 stapt u direct uit bij deze locatie.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Rondvaart Rotterdam Hop-On Hop-Off Splashtours Pannenkoekenboot RIB varen Segway Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug