Hop-On Hop-Off & Lasergame

Prijzen

Volwassenen:

Online € 38,00

Kinderen 6 t/m 11 jaar:

Online € 28,50

Lasergame is geschikt voor iedereen vanaf 6 jaar.

Boek nu online

Na al dat sightseeing in de Hop-On Hop-Off bus is het wel tijd voor een beetje actie. Ga lekker lasergamen bij Lasergame Rotterdam. Lasergame Rotterdam bevindt zich recht tegenover bus stop 3, dus je kunt direct de strijd aangaan. Ren met de lasergun door een waanzinnige arena in de stijl van een onderzeeboot. Speel de battle met je vrienden of familie. Iedereen houdt van lasergamen. Bij Lasergame Rotterdam ga je echt even helemaal lekker los.

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van City Sightseeing Rotterdam, klik hier!
Dit arrangement bestaat uit:
  • 24 uur Hop-On Hop-Off
  • Twee sessies lasergamen bij Lasergame Rotterdam (incl. speluitleg)
  • Pauze (20 min.) lasergame
Voorwaarden;
  • Alleen geldig op de dag van de City Sightseeing Tour
  • Alleen verkoop via City Sightseeing Rotterdam online ticketsysteem
  • Voor meer informatie over de openingstijden van Lasergame Rotterdam, klik hier
  • Lasergame Rotterdam neemt contact met je op voor de reservering
Lasergame Rotterdam

Wie gaat Lasergamen bij Lasergame Rotterdam wordt onder vuur genomen in een heel mysterieuze omgeving. Je bevindt je in een ruim van een schip, volledig verbouwd en ingericht als onderzeeër. Dit zie en ervaar je overal. Voor, na en tijdens het lasergamen. Beleef de meest unieke Lasersensatie ooit! Bij Lasergame Rotterdam speel je een uur lang een spectaculaire laserbattle. Er zit nog wel een kleine pauze in, die heb je zeker nodig om op adem te komen voor ronde twee…

www.lasergamerotterdam.nl

De bus

Spring aan boort van de wereldberoemde rode City Sightseeing-bussen en ervaar een panoramisch uitzicht op de grootste architectonische stad van Nederland.

Audio guide

Onze bus heeft een ruime keuze uit talen om in te stellen bij de audio guide.
Zo kan je kiezen uit Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Met andere woorden, voor ieder wat wils en je weet 100% zeker dat je niks mist!

Route

Met 6 gunstig gelegen haltes brengt de Hop-On Hop-Off bus je naar alle essentiele bezienswaardigheden waar je kunt in en uitstappen en op eigen tempo kunt verkennen. Voor meer informatie over de route, kijk dan op de pagina Hop-On Hop-Off Route

Combineren

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de Hop-On Hop-Off tour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

Op het schip De Zwarte Zwaan bevindt zich Lasergame Rotterdam (Parkhaven 9 tegen over de Euromast). Bij bus stop 3 stapt u direct uit op deze locatie.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Rondvaart Rotterdam Hop-On Hop-Off Splashtours Pannenkoekenboot RIB varen Segway Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug