Hop-On Hop-Off & Euromast

Prijzen

Volwassenen:

Online € 29,75

Kinderen 4 t/m 11 jaar:

Online € 16,75

Voor kinderen t/m 3 jaar betaal je geen ticket en zij zitten op schoot.

Boek nu online

Een dagje Rotterdam is niet compleet zonder een bezoek aan de Euromast. Met Hop-On Hop-Off zie je de stad vanuit de bus en wanneer je de mast op gaat bekijk je Rotterdam ook nog eens van grote hoogte. Wie Rotterdam goed wil bekijken, boekt het combinatieticket!

Busstop 4 van Hop-On Hop-Off is op de Parkhaven dichtbij de Euromast. Dus naast voordelig, is een combinatie ook nog eens bijzonder makkelijk en goed te organiseren. Vanaf de Parkhaven loop je zo het Euromastpark in. Het is hier goed toeven. Bezoek het Euromastpark om je dagje Rotterdam compleet te maken.

Bezoek voor of na Sightseeingtour de Euromast tegen een aantrekkelijk voordeel!

Voor een up to date overzicht van vertrektijden en dagen van de Hop-On Hop-Off bus tour, klik hier!
Dit arrangement bestaat uit;
  • 24 uur Hop-On Hop-Off
  • Bezoek aan de Euromast
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van deHop-On Hop-Off bus tour
  • Alleen verkoop via City Sightseeing Rotterdam online ticketsysteem
  • Voor de openingstijden van de Euromast verwijzen wij je naar  www.euromast.nl
  • Er is geen reservering bij de Euromast nodig.
  • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis bij de Euromast en bij City Sightseeing Rotterdam en kunnen bij de ouders op schoot zitten in de bus.
Euromast

De liften van de Euromast brengen je in een recordtempo naar de uitzichtplatforms. Daar zie je de volle omvang van de havens, de skyline van de stad en beroemdheden als de Kuip, Hotel New York en de Erasmusbrug. Bij helder weer kun je vanaf de Euromast wel 30 km ver kijken en zie je Delft, Dordrecht en Hoek van Holland liggen. Wil je het nog hoger opzoeken? Stap in de Euroscoop naar 185 meter voor een spectaculair tochtje 360° Rotterdam.

www.euromast.nl

De bus

Spring aan boord van de wereldberoemde rode City Sightseeing-bussen en ervaar een panoramisch uitzicht op de grootste architectonische stad van Nederland.

Audio guide

Onze bus heeft een ruime keuze uit talen om in te stellen bij de audio guide.
Zo kan je kiezen uit Nederlands, Engels, Duits, Frans en Spaans.

Met andere woorden, voor ieder wat wils en je weet 100% zeker dat je niks mist!

Route

Met 6 gunstig gelegen haltes brengt de Hop-On Hop-Off bus je naar alle essentiele bezienswaardigheden waar je kunt in en uitstappen en op eigen tempo kunt verkennen. Voor meer informatie over de route, kijk dan op de pagina Hop-On Hop-Off Route

Combineren

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de sightseeing tour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Rondvaart Rotterdam Hop-On Hop-Off Splashtours Pannenkoekenboot RIB varen Segway Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug