Groepen Splashtours

Prijzen

Per persoon

Volwassene €26,50 Kind (0 t/m 12 jaar) €18,00

Exclusieve afhuur

Doordeweeks €1.045,- Weekend €1.213,-

De prijzen zijn incl BTW.

Vraag een offerte

Ben je bezig met het organiseren van een groepsuitje? Splashtours heeft tal van mogelijkheden voor groepen. Of dat nu een groepsuitje is voor een bedrijf, familiefeest, vriendengroep of gezin. Splashtours denkt en organiseert graag mee met de organisatie van het perfecte groepsuitje.

Het groepsuitje met Splashtours is uit te breiden met tal van combinaties en arrangementen. Lunch, diner of koffie met gebak wordt aangeboden door restaurant de Zwarte Zwaan. Gelegen direct naast de opstapplaats van Splashtours aan de Parkhaven.

Daarnaast heeft Splashtours arrangementen en combinaties met de leukste attracties in Rotterdam voor groepen. Het ideale groepsuitje in Rotterdam begint dan ook met Splashtours. Want met Splashtours ga je nooit het schip in.

Voor het exclusief afhuren van de bus heeft Splashtours speciale tarieven.

Mail voor meer informatie of een offerte op maat naar info@splashtours.nl. Wij denken graag met u mee bij het organiseren en samenstellen van uw groepsuitje in Rotterdam met Splashtours. Bel gerust met 010-4369491 Kijk ook eens voor leuke uitjes op www.zwartezwaanevents.nl voor nog meer wateravontuur!

Zwarte Zwaan  Events verzorgt elk denkbaar wateravontuur voor uitjes. Van een enkele belevenis tot complete arrangementen.  Van een uniek rondje Rotterdam tot actie & sensatie en van hilarische spellen tot vergaderarrangementen. Zwarte Zwaan Events komt in actie voor elk groep en elk budget.

Een tour met Splashtours kan goed worden gecombineerd met andere activiteiten, een lunch, diner of borrel.

Vraag een offerte


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug