Euromast & Sightseeing

Prijzen

Per volwassene

Online €21,00 Normaal €9,75 + €17,50 = €27,25 Je bespaart dus €6,25

Kinderen 4 t/m 11 jaar

Online €13,50 Normaal €6,25 + €12,50 = €18,75 Je bespaart dus €5,25

Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis bij Sightseeing Rotterdam en kunnen bij de ouders op schoot zitten

Boek nu online

Natuurlijk bezoek je de Euromast wanneer je in Rotterdam bent. Na de tour met Sightseeing Rotterdam kun je direct doorlopen naar de Euromast. De Euromast ligt direct tegenover de opstapplek van Sightseeing Rotterdam. Een gouden combinatie! Bekijk of je vanaf de Euromast de route kunt overzien die je zojuist hebt gereden in de cabriobus.

Vanaf de Euromast zie je Rotterdam vanaf grote hoogte. Op mooie dagen kun je zelfs tot Antwerpen kijken. De Euromast is een leuke attractie in combinatie met Sightseeing Rotterdam. Je voelt je op en top toerist en krijgt de kans om Rotterdam echt goed te bekijken.

Bezoek voor of na de tour met Sightseeing Rotterdam de Euromast tegen een aantrekkelijk voordeel!

Dit arrangement bestaat uit:
  • 75 minuten Sightseeing tour
  • Bezoek aan de Euromast, inclusief de Euroscoop
Voorwaarden:
  • Alleen geldig op de dag van de Sightseeing tour
  • Alleen verkoop via Sightseeing Rotterdam online ticketsysteem
  • Geen reservering bij de Euromast nodig
  • Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis bij de Euromast
  • LET OP: Voor de openingstijden van de Euromast verwijzen wij u naar  www.euromast.nl
  • De Euroscoop is geopend afhankelijk van weers-en technische omstandigheden.(Bij sluiting wordt er geen geld teruggegeven)

E
uromast

De liften van de Euromast brengen je in een recordtempo naar de uitzichtplatforms. Daar zie je de volle omvang van de havens, de skyline van de stad en beroemdheden als de Kuip, Hotel New York en de Erasmusbrug. Bij helder weer kun je vanaf de Euromast wel 30 km ver kijken en zie je Delft, Dordrecht en Hoek van Holland liggen. Wil je het nog hoger opzoeken? Stap in de Euroscoop naar 185 meter voor een spectaculair tochtje 360° Rotterdam.

De bus

Laat je haren wapperen in de wind wanneer je in de cabriobus flaneert door de binnenstad. Hou je zonnebril stevig vast tijdens het rijden over de Erasmusbrug en de Willemsbrug.

Is het iets minder lekker weer? Geen probleem! Wij doen het dak voor u dicht en de cabrio bus verandert in een panorama bus. Door het glazen dak mis je niks van onze imposante stad.

Audio guide

Onze bus heeft een ruime keuze uit talen om in te stellen bij de audio guide.
Zo kunt u kiezen uit Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en zelfs het mooie Rotterdams!

Met andere woorden, voor ieder wat wils en u weet 100% zeker dat u niks mist!

Route

De routes van Sightseeing Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Sightseeing Route

Duur: 75 minuten
Audio talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Italiaans en Rotterdams

Combineren

Dit arrangement is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je de sightseeing tour wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De vertrek locatie van Sightseeing Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de tour starten en eindigen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug