Escape Room

Prijzen

Maandag t/m donderdag, per groep:

2 personen € 90,00 3 personen € 90,00 4 personen € 90,00 5 personen € 100,00 6 personen € 108,00 7 personen € 115,00 8 personen € 120,00

Vrijdag t/m zondag, per groep:

2 personen € 100,00 3 personen € 100,00 4 personen € 100,00 5 personen € 112,50 6 personen € 120,00 7 personen € 125,00 8 personen € 130,00

De Escape Room is geschikt vanaf 16 jaar.

Boek nu online

Zin in spanning en avontuur? Ontvlucht de dagelijkse hectiek bij Escaping Rotterdam. Voor echte thrillseekers en brainiacs. Escape room is een ervaring die je echt moet meemaken. De Escape Rooms van Escaping Rotterdam zijn met niets te vergelijken. Zelfs de meest nuchtere personen raken vanzelf volledig in de ban van de opdrachten. In de escape room draait het maar om één ding. De bom onschadelijk maken.

Voor een up to date overzicht van onze openingstijden, klik hier!

Dit arrangement bestaat uit:
  • Escape room 60 minuten
Voorwaarden:
  • De escape room is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar
  • Er kunnen maximaal 8 personen tegelijk de Escape Room in
  • LET OP: Voor de openingstijden van de Escaping Rotterdam verwijzen wij je naar  www.escapingrotterdam.nl
Escaping Rotterdam

Het idee van een escape Room is simpel. Je wordt opgesloten in een ruimte en moet binnen een bepaalde tijd zien te ontsnappen. In de escape room speel je als het ware real live een exit game. Je speelt een met een groep vrienden of collega’s bijvoorbeeld. De room heeft vaak een thema. Er zijn escape rooms met veel verschillende thema’s zoals de meisjeskamer, James bond, een gevangenis of in het geval van Escaping Rotterdam een tikkende tijdbom in De Machinekamer van een onderzeeër.

Reserveren

Wij raden je aan om de Escape Room online reserveren. Per email ontvang je een bevestiging. Reserveer van te voren om teleurstelling te voorkomen.

Locatie

De locatie van Escaping Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Op het schip De Zwarte Zwaan zit in het ruim de arena van Lasergame Rotterdam en de escape room van Escaping Rotterdam.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren.

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug