Combinaties Splashtours

Prijzen zijn inclusief 6% btw. Telefonisch reserveren is niet mogelijk. Voor groepsaanvragen verwijzen wij graag naar info@splashtours.nl

Boek nu online

Combinaties Splashtours!

Splashtours is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Splashtours wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Online op splashtours.nl kunnen verschillende combinaties worden gereserveerd. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Wat dacht je van een start met koffie en gebak, vervolgens de Splashtours en aansluitend een lunch? Of een leuke Segway tour door Rotterdam, om vervolgens een Splashtour te doen door Rotterdam en af te sluiten met een smaakvol 3- gangen diner? Het hoort allemaal tot de mogelijkheden.

Route

De route van Splashtours is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgen van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Splashtours

Duur: 60 minuten
Talen: Nederlands en Engels

Rotterdam

De skyline van Rotterdam zou niet meer compleet zijn zonder knalgele amfibiebus. Of je hem nu ziet rijden over de Erasmusbrug of varen op de Maas: Splashtours is thuis in Rotterdam. Voor de Rotterdammers is het plaatje van een varende bus al vertrouwd geworden. De vele toeristen en dagjesmensen blijven hun ogen echter uitkijken wanneer ze de amfibiebus zien passeren.

Passagiers van Splashtours zijn razend enthousiast. De amfibietour is populair. Direct vanaf de start werd er volop geboekt en nog steeds vertrekt de bus elke rit weer vol. Rotterdam staat er gekleurd op.

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken waardoor je zeker bent van een plaats in de Splashbus. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De opstapplaats van Splashtours is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de bus haar gasten in- en uitschepen.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie en parkeren

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug