Combinaties Segway

Segway tour start vanaf 4 personen

Boek nu online

Combinaties Segway!

Een Segway tour is uit te breiden met bijvoorbeeld een andere activiteit, een lunch of een diner. Tijdens het reserveren kun je aangeven met welke andere attracties en uitbreidingsmogelijkheden je Segway wilt koppelen om zo een onvergetelijke dag in Rotterdam te beleven. Hoe meer je combineert hoe meer korting je ontvangt. Let op! Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Online op segwayrotterdam.nl kunnen verschillende combinaties worden gereserveerd. Hoe meer je combineert, hoe meer korting je ontvangt. Wat dacht je van een start met koffie en gebak, vervolgens de Segway tour en aansluitend een lunch? Of een leuke Segway tour door Rotterdam, om vervolgens een Splashtour te doen door Rotterdam en af te sluiten met een smaakvol 3- gangen diner? Het hoort allemaal tot de mogelijkheden.

Route en talen

De route van Segway Rotterdam is zorgvuldig samengesteld zodat je het beste en het mooiste te zien krijgt van Rotterdam. Voor meer informatie over de route, kijk op de pagina Route Segway

Duur: 75 minuten
Talen: Nederlands, Duits en Engels

Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij een van onze verkooppunten. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertrek locatie

De vertrek locatie van Segway Rotterdam is Parkhaven 9 t/o de Euromast (navigatie: Parkhaven 20). Voor het schip De Zwarte Zwaan zal de instructie worden gegeven.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Vertrek locatie, tijden en parkeren

 

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Boek nu Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug