Actie RIB varen Wereldhavendagen

Prijzen

Volwassenen:

15 minuten € 15,00 30 minuten € 25,00 45 minuten € 40,00 60 minuten € 50,00

Voor de RIB moet je minimaal 14 jaar zijn en de RIB vaart vanaf 4 personen.

Boek nu online

Kom gezellig tijdens de Wereldhavendagen naar de Parkhaven in Rotterdam en beleef de stad zoals het alleen dat weekend kan!

Tijdens de Wereldhavendagen staat Rotterdam bol van de activiteiten op en om het water. Ga met de RIB de Maas en ervaar de unieke sfeer van dit evenement. De Wereldhavendagen vinden plaats op 6, 7 en 8 september 2019. Profiteer van aantrekkelijke tarieven! Deze speciale prijzen gelden uitsluitend tijdens de Wereldhavendagen.

Belangrijk: Voordat je aan boord stapt dien je het vrijwaringsformulier te lezen en te ondertekenen.
Reserveren

Wij raden je aan om je ticket direct online te boeken. Boek je ticket (ruim) van te voren om teleurstelling te voorkomen. Het is ook mogelijk om een kaartje te kopen bij de opstapplaats aan de Parkhaven. Combinatie tickets zijn alleen online te reserveren.

Vertreklocatie

De vertreklocatie is Parkhaven 9 tegenover de Euromast (navigatie: Parkhaven 20).
De vaart zal starten en eindigen naast restaurant De Zwarte Zwaan.

De Parkhaven is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de bereikbaarheid, kijk op de pagina Locatie en parkeren

Boek nu online


If you wish to pay by invoice and your group is smaller than 20 persons, we will charge € 25,- administration fee.

Beschikbaarheid Hop-On Hop-Off Beschikbaarheid Splashtours Beschikbaarheid Pannenkoekenboot Beschikbaarheid RIB varen Beschikbaarheid Segway Check de live locatie!

Vul hier uw gegevens in en wij bellen u terug

Bel me terug