Je bent nu hier Sightseeing Rotterdam > Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Update coronavirus

Naar aanleiding van de uitbraak van het coronavirus en de actuele maatregelen van het RIVM zijn wij genoodzaakt al onze activiteiten tot en met 28 april te annuleren. Helaas is het om deze reden momenteel niet mogelijk om gekochte tickets te restitueren. Wij vragen om uw begrip in deze onvoorziene situatie. U kunt uiteraard uw gekochte tickets verplaatsen naar een andere datum dit jaar. Wij doen ons uiterste best om alle gasten van een antwoord te voorzien en verwelkomen u heel graag snel!

Gelieve 15 minuten voor de tour aanwezig te zijn.

Wijzigingen in de vertrektijden voorbehouden.

Bij slechte weersomstandigheden zoals dichte mist en zware storm kan het zijn dat de tour niet doorgaat.

Honden worden niet in de bussen en op de boten toegelaten.

Het is niet toegestaan eigen etenswaren en/of drinkwaren mee te nemen en/of te nuttigen.

Bij onvoldoende deelname kan een tour geannuleerd worden. Gasten worden hiervan door ons tijdig op de hoogte gebracht.

Vouchers van derde partijen en kortingsacties dienen volgens de instructie verzilverd te zijn. Er kan geen kortingsactie of voucher ter plaatse verzilverd worden als er niet op de juiste manier gereserveerd is. De vouchers zijn uitsluitend geldig op de dag en de vertrektijd waarvoor u deze verzilverd heeft en kunnen niet op een andere vertrektijd of datum gebruikt worden.

De tour vertrekt op tijd. Indien u te laat bent en de tickets online betaald heeft, is er geen mogelijkheid tot restitutie of het verplaatsen van de tickets naar een andere vertrektijd of datum.

Indien u met meer personen komt dan waarvoor u gereserveerd heeft, dan kunt u voor deze extra personen op de locatie afrekenen. Dit is mogelijk als er voldoende plaatsen beschikbaar zijn. In dat geval betaalt u voor de extra personen het offline tarief.

Alle vervoer geschiedt op de personenvervoercondities van het CBRB/VNPR, gedeponeerd bij de arrondissementsrechtbank Rotterdam.